Peter

BElief – Ervaringen die ertoe doen stelt aan je voor:

Waar BElief je in?

If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.
Frequenties zijn verbonden met de geneeskunst van de 21e eeuw.

Wie ben je als professional?

Ik heb personeelswetenschappen, organisatie en beleid en filosofie en spiritualiteit gestudeerd aan diverse Universiteiten. Na mijn studie ben ik o.a. werkzaam geweest als HRM manager bij Achmea en Centraal Beheer en als HRM en Marketing Manager Grootbedrijf bij Interpolis. Omdat ik een verdere verdieping wilde in mijn reis naar bewustzijn heb ik in 1998 een 4-jarige studie afgerond tot Holistisch psychotherapeut. Mijn interesse was voornamelijk gericht op de Ayurvedische gezondheidsleer en -psychologie en de chakra psychologie.  Sedert 1996 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik samen met Isabella Sophia Ananta opleidingen en Natural Care vorm gegeven.

Vanaf 1998 verdiep ik me in de kennis van de native people van Noord – en Zuid Amerika. Binnen deze tradities heb ik verschillende initiatie processen doorlopen, dat heeft me daar gebracht waar ik nu ben.

Binnen Ananta werk ik als docent Coaching, Transformatiemanagement en Chakra psychologie. Vanuit Natural Care for Body and Mind ben ik actief om mensen bewust te maken wat zij preventief kunnen doen om aan hun persoonlijke gezondheid te werken.

Waar werk je binnen BElief aan mee?
Samen met Sanne begeleid ik de Zweethut Ceremonies. Ik heb inmiddels duizenden Zweethut Ceremonies gedaan. Om de diepte van deze ceremonie werkelijk te begrijpen heb je jarenlang ervaring nodig. 

Welk soort ervaringen doen ertoe voor jou?
Alle ervaringen met mijn kinderen. En het samen met een groep bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling.

Waar kunnen we meer over jou en je werk vinden? 
www.ananta.nl en www.ncbm.nl