Sanne Zweye-Verkerk

BElief – Ervaringen die ertoe doen stelt aan je voor:

 

Hoe heet je en wat vertelt je naam?

Mijn naam is Sanne Zweye – Verkerk. Sanne is Hebreeuws voor Lelie. En lelie komt weer van Lilith. Lilith is de eerste vrouw van Adam, die gelijk stond aan de man. Omdat Adam een vrouw wilde die hem zou gehoorzamen vroeg hij om Eva. Vanaf dat moment werd Lilith gezien als hoer en heks. Voor mij klopt mijn naam heel erg; al het werk dat ik doe, doe ik om de balans te herstellen. Om het mannelijke en vrouwelijke, de zomer en de winter, licht en donker samen te laten werken en in balans te brengen.

Als onderdeel van mijn initiatie tot Sjamanistisch healer heb ik van mijn leraar, Sjamaan Sun Crow, een medicijnnaam ontvangen. Deze is: Healing Star.

 

Wie BEn je in het dagelijks leven?

Ik ben vrouw, moeder, partner, zus, kind, vriendin en mens. Iedere dag probeer ik contact te maken met de stroom van dat moment. Wat wil er nu op dit moment gezien en geleefd worden? Dit is even vermoeiend en onvoorspelbaar als geweldig en rijk, zowel voor mij als voor mijn omgeving.

 

Wie BEn je als professional?

Ik ben een healer in hart en nieren. Met het grootste gemak vis ik trauma, verdriet, angst en pijn omhoog en transformeer deze in licht en liefde. De vorm verschilt, maar alles dat ik doe is om de balans te herstellen. Ik zorg altijd voor een warme, veilige, liefdevolle sfeer, waarbinnen er gezuiverd, opgehelderd wordt.

 

Waar BElief (geloof) je in?

Ik geloof in ervaringen. En dat als ik alle uithoeken van menszijn ervaren heb, ik zonder oordeel in het midden aanwezig kan zijn bij datgene dat zich voor mijn neus afspeelt. 

 

Wat BElief (verlang) je?

Ik verlang naar helderheid, waarheid en vrijheid. Ik verlang ernaar om in vol vertrouwen mijn zachtste ik te leven en in overvloed liefde te geven en te ontvangen. Ook verlang ik ernaar om vanuit mijn hart mijn wildste ik te leven; trouw aan mezelf én in verbinding met de ander en constructief.

 

Waar werk je binnen BElief aan mee?

Ik ben BElief en ik werk overal aan mee. 🙂

 

Wat is lief / liefde voor jou?

Waar de persoonlijkheid vaak handelt vanuit angst, pijn of trauma, handelt helder weten, intuïtie, Spirit, het pad van je hart of hoe je het ook noemt vanuit liefde. Dit betekent zeker niet dat het leven een groot liefdesfeest is. Het hart kent ook pijn en angst. Maar liefde is altijd het antwoord. Liefde heeft het laatste woord. Liefde is het enige dat blijft en is, omdat dat is wie we werkelijk zijn. De rest is verwarring en illusie. En dat is zeker niet fout. Het maakt dat je ervaart en groeit.