Skip to main content
0

Afgelopen weekend werd ik overspoeld door een gevoel van liefde voor en toewijding aan de Cyclus – jaartraject. Afgelopen jaren deed ik er nog veel projecten naast. Het was 1 van de dingen die ik deed.

Nu voelde ik; dit is het. Alles dat ik heb, kan, wil en ben stop ik in dat jaartraject. Even voelde ik een spanning; wat als ik 100% JA zeg, er ben en alles geef dat ik heb en het is niet goed genoeg? Gelukkig had dit stemmetje nauwelijks effect op me. Want naast de liefde en toewijding voelde ik vooral opluchting, bevrijding en richting. Dit is het. Dit is waar ik helemaal op mijn plek zit. Waar ik moeiteloos op mijn allerbest ben. Ik hoef niet verder te zoeken, ik mag gaan bouwen. Wat. Een. Verademing.

Wat een verademing om ergens 100% JA tegen te zeggen en ergens volledig voor te gaan! Na jaren van zoeken, ploeteren en het niet weten voelt dit zo heerlijk! Hier wil ik mijn energie op richten. Hier wil ik mezelf volledig aan geven. Yes!

We hebben net het eerste online integratie moment gehad. Meerdere deelnemers deelde al over grote transformaties. En we zijn pas net begonnen!

Nu ga ik me richten op de volgende ceremonie, ik ga meer schrijven over de Cyclus en volgende jaar wil ik 4 groepen starten; 2 rondom Utrecht en 2 rondom Eindhoven.

.

Laat een reactie achter