Skip to main content
0

“Ik zit te veel in m’n hart.”
Deze zin heb ik nog nooit gehoord of eerder bedacht.
“Ik zit te veel in m’n hoofd.”
Die zin ken ik goed.

Als ik me afvraag hoe dat er voor mij uitziet, in m’n hoofd zitten. Dan zie ik een ruimte om mijn hoofd ongeveer zo groot als een skippybal. Het is er druk en chaotisch. De ene gedachte volgt de andere op. Vaak stroomt het niet, maar is het repetitief. Het geeft me een gevoel van stress.

Als ik me afvraag hoe ‘in mijn hart zitten’ er voor mij uitziet, dan voel ik direct een warme gloed in dit gebied. Ik zie een ruimte rondom mijn hart van ongeveer 3 diameter. Het voel levendig, warm, vol, vurig, helder, zonder oordeel en zuiver. En als ik me echt op haar afstem hoor ik haar wijsheid. Altijd stromend en precies passend bij dat wat ik nu nodig heb om te horen/zien/ervaren.

Tijdens de Vuur Cacao Circle help ik je om helemaal in je hart te gaan zitten. Zodat ook jij kan luisteren naar de wijsheid van je hart.

Laat een reactie achter